Luisteren naar het Stichts Mannenkoor

Elk koor komt het beste tot zijn recht tijdens een live uitvoering. Als je ons in actie wilt horen, is daar minstens twee maal per jaar een gelegenheid voor tijdens onze concerten in Driebergen: één in het voorjaar en één in de dagen voor Kerstmis.

Luister hier

Bekijk onderstaande videoclips voor een impressie van onze optredens.

Kalinka

‘Kalinka’ is een voorbeeld van het Russische repertoire waar we soms uit putten. Mis niet hoe dirigent Piet van der Sanden in zijn enthousiasme tijdens de laatste maat het luchtruim kiest.

Stille Nacht

Het bekendste kerstlied staat uiteraard op ons repertoire – in het Duits, het Nederlands, en zoals hier, ook in het Russisch.
.

Geplande optredens

Nieuwe optredens worden aangekondigd via deze website.
Wil je gewaarschuwd worden als er een nieuwsbericht geplaatst wordt?
Laat dan je gegevens achter.

21-12-2019

Kerstconcert 2019

Zoals altijd verzorgt ons koor ook dit jaar een feestelijk en sfeervol kerstoptreden. Het programma en andere details worden later bekend gemaakt, maar de datum ligt al vast.

21 december 2019
Grote Kerk te Driebergen
Aanvang 20:00
Kaarten voor onze concerten zijn vanaf vier weken voor de uitvoering per mail te bestellen bij secretaris@stichtsmannenkoor.nl en te koop bij Boekhandel Jacques Baas aan de Traaij in Driebergen. Ook aan de zaal worden kaarten verkocht.